frågor och svar

Detta är individuellt och kan se olika ut för alla. Du börjar med att du få fylla i en hälsodeklaration där du får svara på frågor om dig, din vardag, hur din kost är (allergier, preferenser), frågor om hur din träning idag ser ut, om du har tidigare erfarenhet,, vad du har för mål, om din PT ska ta hänsyn till skador mm. Informationen använder din PT för att kunna anpassa ditt upplägg efter dina förutsättningar och vad du har för mål. 

 

När du fyllt i din hälsodeklaration kommer du få tillgång till inlogg att logga in din egna app, här samlas kost, träningsplan, mätnings sidan / uppföljning och chatt. I chatten har du och din PT har daglig dialog och avstämning så du kan få det stöd och push du behöver, du får svar inom 48h tisdag-fredag. Var fjärde vecka uppdateras dina planer.

Kosten tas fram efter dina önskemål, vegetarian, pescetarian, allergier, tycker du inte om något specifikt så är det självklart att din PT exkluderar det från din kostplan.

Allt har en första gång, alla har vi ett första kapitel att göra en resa, bli bättre, starkare, orka mer. Självklart finns det inga krav på att du ska ha några erfarenheter sen tidigare. När du fyller i din hälsodeklaration får du utveckla din träningserfarenhet och om du är exempelvis nybörjare och vad du behöver hjälp med. 

Det sista vi förespråkar är quick fix, rasa -20 kg på två veckor.  Vårt mål är att de verktygen du får av oss ska bli hållbara, att du ska må bra på vägen när du når dina mål. Vårt mål är att det är sista gången du går på diet och jojo-bantar / tränar.. Majoriteten av våra klienter är hos oss mellan 8-12 månader. Vi rekommenderar att du startar med minst 4 månader och så stämmer du och din PT av om att fortsätta. 

Nej, du kan önska att exempelvis träna hemma, ute eller på gym eller varför inte en kombination.

Ja det går alldeles utmärkt, du får kvitto direkt vid din första betalning. Vi är ej anslutna till E-passi eller Acticway. 

Ja! Vi har lagt in familjevänliga recept för dig som önskar det, skriv in det i din hälsodeklaration så anpassar din coach det så gott det går.

Självklart!! Vi har stor erfarenhet av mamma och gravidträning, hos oss får du trygg och säker vägledning.

Självklart! Det går att anpassa så att du får ta del av endast träningsplan eller endast kostplan, när du skickar in din intresseanmälan så skriv det i dina anteckningar. 

Ja möjligheten finns att ni kan köra tillsammans. Ni båda kan skicka varsin intresseanmälan så anpassar din coach era kostplaner och era träningsplaner beroende på vad ni har för mål.